Kompetencer

TENZION er ekspert i at udvikle og omsætte koncepter, identiteter og tekst til visuel kommunikation – branding der præcist kommunikerer det budskab, du eller jeres virksomhed ønsker at brænde igennem med.

Indehaver Tenna Nørgaard, har mange års erfaring som Art Director og konceptuel grafisk designer, og bl.a. dét gør TENZION et oplagt valg, hvis I søger en partner, der vægter tæt samarbejde, kreativ sparring og klar kommunikation højt. 

Med en alsidig kundeportefølje og bred erfaring har Tenna løftet mange forskelligartede opgaver. Derudover har de mange år i branchen givet et solidt netværk af sparringspartnere med forskellige spidskompetencer som kan benyttes når behovet opstår.  

 

ADFÆRDSDESIGN // NUDGING

Jeg har faktisk altid arbejdet med adfærdsdesign, og valgte derfor i 2014 at tage uddannelsen fra The Nudging Company by BRO. Dette har givet mig nye indsigter med en mere struktureret tilgang til adfærdsdesign – og jeg benytter principperne hvor det giver mening, og holder også gerne foredrag herom.

Hør mere: +45 5150 6053

 

RENT A BRAIN

Forestil jer, at få jeres eget reklamebureau på kontoret lige de dage, det passer jer. Jeg rykker ind på jeres kontor med min mac under armen og fokuserer 100 procent på de opgaver, I ønsker at få løst. Det bliver et tæt og koncentreret samarbejde uden langsommelige, omkostningstunge og administrative led. Med denne løsning får I fuld fleksibilitet og en kreativ og professionel designer, der kender vigtigheden af at indgå i et team og samtidig kunne arbejde selvstændigt og resultatorienteret.

Hør mere: +45 5150 6053

 

DE BEDSTE LØSNINGER TALER FOR SIG SELV

"Billeder siger mere end 1000 ord. Menneskehjernen opfatter billeder langt hurtigere og nemmere end tekst og sprog. Den bedste løsning er derfor, når den store forkromede præsentation bliver unødvendig, fordi udtrykket taler for sig selv."

Jeg har betjent kunder som: Volvo, Maersk, Nivea, Nokia, Nationalbanken og Deloitte, men sætter en lige så stor ære i at hjælpe den lokale slagter til succes.